Vælg en glarmester med omhu

Er dit vindue i huset eller i bilen gået i stykker, så får du måske brug for en glarmester. Der findes mange glarmestre på markedet, og nogle er dygtigere end andre.

Glassest egenskab som hård, men transparent, gør det til et yderst anvendelig vidundermateriale. Vi bruger det til alt. Til interiør, til ruderne i vores biler, til montre for værdifulde kunstgenstande, og til indramning af livets højdepunkter og familieminder.

Hvad end her er tale om glasløsninger til ting der har affektionsværdi, økonomisk værdi eller praktisk værdi, er det et oplagt valg og fordelagtigt at benytte sig af en egnet fagmand til arbejdet. Med en specialist kan man som kunde, i samråd med sin glarmester, få leveret skræddersyede og individuelle løsninger i henhold til dine ønsker.

Til bilen

Når du skal have fikset ruderne i din person- eller varebil, så vælg en lokal glarmester nær dig. Det betyder, at du som kunde kan vide dig sikker på, at de pågældende fagmænd er specialuddannede til at monterer og reparerer ruderne i din bil.

Ligeledes bør du, for at værne om en sund økonomi, benytte dig af en glarmester der er energispecialist og hvis energiruder lever op til ABC-mærkning. Hvis du vil undgå at blive generet af varme og blænding af solen, er solfilm i autoruder en ideel løsning.

I glas og ramme

Der er gode grunde til at anvende professionelle glarmestre til at udføre indramning af vinduer. Specialister inden for området vil det besidde den respekt der bør være, når man arbejder med værker af affektiv værdi, hvad end det er kunstmalerens akvarel eller sit barns klippe-klister værk fra børnehaven. En professionel indramning af termoruder vil understøtte motivet og fremme det dekorative. Ligeledes vil en glas indramning bevare værkets værdi.

Når du vælger en glarmester

Det er en god idé at undersøge om den pågældende virksomhed er medlem af Dansk Glarmesterlaug. Som medlem af Dansk Glarmesterlaug er man omfattet af Glas med Garanti, hvilket betyder at der er garanti for alt glarmesterarbejde op til 5 år og 200.000kr. Dette agerer dermed din sikkerhed for korrekt udført arbejde.

Find de bedste glarmestre i dit lokalområde, og hos Novaindex.com finder du 450 dygtige glarmestre i hele Danmark: https://novaindex.com/dk/glarmestre. Glarmestrene hos Novaindex er inddelt i byer som f.eks.:

Ligesom de fleste håndværksbrancher har også glarmesterfaget undergået udvikling. En Glarmester  kombinerer moderne teknikker med det gode gamle håndværk – en erfaring  virksomheden har erhvervet sig gennem fem generationer.

Back to Top