Vi vandt rejse til Hawaii

Har du tjekket den lodseddel, vi købte til sommerfesten, spurgte min kone. Det havde jeg ikke, og jeg svarede hende, at det vel også var ligegyldigt, for vi vinder jo aldrig noget. Ja, man ved jo aldrig, sagde hun, jeg har lige siddet og læst om et par, der har været på mange rejser til Hawaii, fordi de er helt bidt af de øer, og så kom jeg i tanker om, at førstepræmien på den lodseddel jo netop var en ferie på Hawaii. Det kunne jeg nu godt tænke mig, sagde min viv.

Jeg tog mig sammen og fandt den to dage gamle avis, hvor vindernumrene fra lotteriet skulle offentliggøres. Og jeg må sige, at jeg gjorde store øjne, for det var faktisk vores lodseddel, der var kommet ud med førstepræmien. Jeg kontrollerede tallene både fire og fem gange, men det var ganske vist: Vi havde vundet.

Jeg var lige ved at råbe højt, men tog mig i det, for jeg fik lyst til at drille min kone lidt. Kort efter sagde hun henkastet, at der var vel som sædvanligt ikke nogen gevinst til os.

Næh, ikke noget særligt, svarede jeg, ikke andet end to ugers ferie i det rene luksus på Hawaii!

Hun kiggede lidt småfornærmet på mig og sagde, at det skulle jeg ikke spøge med. Jeg grinede og fortalte, at det ikke var en spøg, og at hun selv skulle have lov at tjekke lodsedlen.

Hun skreg af glæde, og nu ser vi meget frem til en eksotisk ferie.

Back to Top