Er det stress?

Hvis du går rundt og er lidt mut eller bare lidt indesluttet, så er der noget galt i dit liv. Det behøver ikke at være noget særligt alvorligt, som går dig på. Det kan være små bagateller, der bare hober sig sammen og bevirker, at du synes, at hverdagen er uoverskuelig. Du har måske ikke stress. Men du har måske brug for hjælp til at få ’ryddet op’ i alle de små ting, som påvirker dig negativt. Det kan være, at du er ved at udvikle stress. Som regel er et af de første symptomer på stress nemlig dårligt humør.

Deprimeret?

Det behøver ikke at være sådan, at du er ulykkelig eller deprimeret. Det kan være præcist, sådan som du har det: En følelse af utilfredshed, som bevirker, at du lukker dig ind i dig selv og bare er mut. Hvis jeg var i din situation, så ville jeg gøre noget ved det. Det kan da ikke være meningen, at du skal gå rundt og isolere dig selv. Det er ikke sundt.

Stressbehandling er en mulighed

Jeg ville lede efter et sted, hvor der er specialister i stress behandling. Det er ikke sikkert, at du har brug for decideret stress behandling. Men mange stressbehandlere har også uddannet sig inden for coaching. Og det kan være, at du bare skal have lidt hjælp til at finde ud af, hvorfor du er så mut og indesluttet.

Måske har du brug for stress behandling. Det ved vi jo ikke. Men en stresscoach kan sikkert hjælpe dig med at finde ud af det. Og der er intet forkert i at tale med coach. Måske har du ikke brug for et langt behandlingsforløb. Det kan godt være, at du bare har brug for nogle få samtaler med en coach, så du kommer videre, og får forbedret din livskvalitet. Du bør undersøge det.

Back to Top