Et lån er ikke bare et lån

For nogle måneder siden var jeg for alvor på røven, og faktisk i en sådan grad at jeg hverken havde penge eller tag over hovedet. Jeg gik i banken for at få et lån, men svaret var et rungende nej, da jeg var midt i en skilsmisse.

Det er sgu ikke særligt sjovt at være blevet smidt ud af sit eget hus uden en krone på lommen og så ovenikøbet få afslag på lån hos sin bank gennem 24 år. Jeg ved da godt, at det var min egen skyld, at jeg blev smidt ud af huset, men alligevel!

Jeg har aldrig trådt på nogen, der ligger ned, men det gjorde min bank, følte jeg. Heldigvis fik jeg lov til at bo hos min kammerat, Jakob, som jeg har kendt siden, jeg var 8 år gammel. Jeg forklarede ham min situation omkring mit utroskab og mangel på penge, og han sagde, at han nok skulle hjælpe mig.

Økonomisk kunne han ikke hjælpe, men han kunne vise mig, hvordan jeg kunne få et lån, så jeg kunne komme videre. Vi gik således på nettet, hvor vi søgte efter netop lån, og den første låneside hed Trygt Bank, som åbenbart sammenligner alverdens online lån, hurtig lån og kviklån.

På Trygt.dk kunne vi se, at jeg endda kunne få et gratis lån på op til 15.000 kr. de første 30 dage. Jeg skulle bruge mindst 50.000 kr., så det var desværre ikke relevant for mig i denne omgang.

Mange af lånefirmaerne kendte vi fra fjernsynet. Det var firmaer som Santander, Banknorwegian, Zaplo, Leasy, DER, Ferratum, Vivus og Lendon. Jeg besluttede mig for at ansøge om et lån hos Santander, og det gik super nemt og hurtigt.

Ansøgningsprocessen tog cirka 2 minutter inklusive at underskrive med NemID, og efter cirka 15 sekunder fik jeg svar på, at jeg var blevet godkendt. Jeg lyver ikke, hvis jeg siger, at der maksimalt gik 2 timer, før pengene stod på kontoen.

Til alle de, der siger, at kviklån og hurtig lån er roden til alt ondt, kan jeg kun sige, at disse lån reddede mig fra en rigtig møg situation. Banken sagde nej og var ligeglade med mig, så hvad skulle jeg have gjort uden lån på nettet?

Kreditkort lån

Nu er kommet på rette fode igen, og jeg har efterfølgende været på nettet og fået mig et kreditkort lån også som dette. Jeg søgte på nettet angående bedste VISA kort, og der faldt jeg over en side ved navn Huskdetblaa.dk, som anbefalede Banknorwegian VISA kreditkort.

Og jeg kan da kun give dem ret. Jeg fik mit gratis kreditkort lån med kreditkort på op til 40.000 kr. for 14 dage siden, og det fungerer simpelthen upåklageligt.

Hver gang jeg bruger det, tjener jeg point sammen, så jeg kan komme ud at flyve gratis med Norwegian på et tidspunkt. Desuden er der ingen gebyrer ved køb eller kontanthævninger samt gratis rejse- og afbestillingsforsikring.

Har du ikke et kreditkort, så ansøg om et på Trygt.dk, så får du det bedste kreditkort på markedet, hvis du spørger mig – se deres hjemmeside.

Back to Top