Koldings bedste advokat

Min kæreste dyrker atletik. Højdespring. Hun er god. Springer nemt 1,70 m. Og hun har fremtiden for sig. Hendes træner tager meget af hendes tid. Men når vi endelig er sammen, så er hun sød og sjov. Sommetider ville jeg ønske, at hun snubler og forstuver foden. Så vil hun have mere tid til mig. Nej, jeg ønsker ikke, at min kæreste kommer til skade. Det er som regel mange skridt tilbage i træningen, når en atlet kommer til skade.

Voldsom skade

For et par år siden havde hun en voldsom skade. Det var knæet, den var gal med. Hun havde sprunget, men kunne ikke rejse sig op efter springet. Knæet ville bare ikke støtte vægten. Hun røg på skadestuen med det samme, og lægerne fik det fotograferet, og konstaterede, at det var en svær forvridning og en overrevet sene. Hun måtte ikke træne i mindst 3 måneder og skulle helst vente i 6, før hun begyndte at springe igen.

Hun var ked af det. Det betød, at hun bliver sat et år tilbage i sin træning. Jeg var naturligvis ked af det på hendes vegne. Men glad på min egen måde: Mere tid sammen. Jeg passer godt på hende, og det gjorde jeg, også da hun var kommet hjem fra hospitalet.
De første 3 måneder gik. Hun begyndte lige så stille at bruge knæet igen. Men efter den 4. måned fik hun pludseligt voldsomme smerter i det. Jeg fik hende på hospitalet igen, og her fik hun lavet et nyt sæt, røgten fotografier. Lægerne kunne se, at der var et brud i knæet. De havde ikke kunnet se det for 4 måneder siden, sagde de. Det, synes vi, var underligt. Man kan først se et brud i en knogle, 4 måneder efter, at skaden sker? Vi kunne se, at der var blevet taget flere billeder denne gang. Nogle af dem fra andre vinkler end de første. Jeg blev gal på lægerne. Det her betyder, at min kæreste har mistet 4 måneder for ingenting. Vi skal nu have 6 måneder til, inden hun kan starte sin træning igen. Det kalder vist på patienterstatning det her.

Brug for dygtig advokat nu

Jeg råbte op og var rigtig arrig. Min kæreste var ulykkelig. Var næsten parat til at opgive hele sin karriere som topatlet. Jeg trøstede hende og fik hende til at se tingene lidt positivt igen. Nu, hvor vi ved, at der er et brud, så bliver alt godt. Tiden har du foran dig. Jeg finder en dygtig advokat i Kolding, som kan hjælpe os med at køre en erstatningssag. Det kan ikke være rigtigt, at der skal gå 4 måneder før, de opdager, at der har været et brud.
Advokaterne, jeg fandt, var gode. De fik kørt sagen igennem patienterstatningen hurtigt. Min kæreste fik erstatning, og i dag er hun tilbage på banen. Hun er stadig ikke helt der, hvor hun gerne vil være, men det går fremad. Og knæet har hun heldigvis ikke længere problemer med.

Det var hårdt for hende at miste 10 måneders træning. Men nu er hun glad igen.

Back to Top