Nyt tøj til et barn

Det blev en noget forvirret start på vores ferie i sidste måned. Efter at vores søn, Simon, blev født for tre år siden, har vi faktisk ikke været på ferie i udlandet, men nu havde vi så besluttet, at vi ville holde en uges ferie i Paris og have Simon med. Vi valgte at flyve til Paris, fordi vi ikke syntes, det var en god ide med så lang en køretur for en dreng på tre år.

Vel ankommet til Charles de Gaulle lufthavnen i Paris oplevede vi så det trælse, at den ene af vores kufferter ikke var med, og det var den kuffert, hvor vi havde pakket alt Simons tøj. Kufferten blev selvfølgelig efterlyst i lufthavnen, men vi fik den besked, at der sagtens kunne gå to eller tre dage, før den kunne være fremme på vores hotel i Paris. Og spørg lige, om det var træls? Vi havde netop foretaget et større indkøb af børnetøj hos BeeBoo !

Så der var ikke andet at gøre end at gå på jagt efter noget nyt børnetøj til Simon. Derfor tog vi hen til et af de kæmpemæssige stormagasiner, der er i Paris, og her var vi faktisk lidt heldige, for her var tilfældigvis børnetøj udsalg med en masse virkeligt gode tilbud.

Det var jo efterår, så min mand og jeg var enige om, at han først og fremmest skulle have en varm jakke og selvfølgelig et par bukser, bluser og noget undertøj. Vi fandt en rigtig flot og smart Hugo Boss børn jakke til en virkelig gunstig pris, så det var egentlig slet ikke så tosset med den mistede kuffert.

Og da vi kom hjem, fik vi faktisk det hele erstattet, så vi købte nogle ret lækre ting – blandt andet lækkert regntøj.

Back to Top