Udsalg hos isenkræmmeren

Du har lidt dårlig samvittighed, fordi du har spenderet i dag. Det var sådan set ikke meningen, men du kunne bare ikke modstå de gode tilbud, du fandt. Der skete det, at du kom forbi en stor isenkræmmer, som havde fødselsdagstilbud. Det var lidt tilfældigt, at du opdagede det. Men du har det jo sådan, som mange andre mennesker også har det: Vi er altid åbne for at få et godt tilbud. Vi vil gerne omgive os med gode produkter i vores hjem. Flere og flere af os har en særlig stil og et ønske om, at den stil bliver afspejlet i de ting, vi omgiver os med. Så når vi ser en reklame – fx på Facebook om ”Isenkram udsalg”, så bliver vi nysgerrige. Vi går gerne ind på den pågældende isenkræmmers hjemmeside for lige at tjekke den – og tilbuddene ud. Det kan jo være, at der er noget, som tiltaler os, og som vi derfor gerne vil købe.

Altid noget på tilbud

Jeg ved ikke, om jeg er et af de heldige mennesker. Jeg synes dog, at jeg altid kan finde gode tilbud – især når der er isenkram udsalg hos Kram og Kanel. Jeg har købt brødrister, designervaser og smukke krystalglas på tilbud. Alt sammen mærkevarer.

Og nu har du lige haft sådan en oplevelse: Du har brugt lidt flere penge, end du havde planlagt. Men du har virkeligt fået noget for dem. Du har fået et sæt nye køkkenknive til halv pris. Du har fået købt en værtindegave, og så har du fået den der nye gryde, du bare har haft brug for i et år nu. Så der er ikke nogen, der kan beklage sig, over at du har brugt penge. Der vil ikke være spekulationer over værtindegaven, som skal bruges i næste uge. Det problem er ude af verden. Der vil ikke være nogen jammer fra din side, fordi nu kan du koge den store portion pasta, I har brug for i ny og næ. Du kan skære grøntsagerne så fint, så der ikke er indvendinger fra børnene, når du giver dem sovsen til pastaen.

Små og nemme ting til hverdagen

Så ja, isenkram udsalg er ikke altid kun et spørgsmål om at købe ting til husholdningen billigt. Sommetider er det en god chance for at forbedre enkle, små ting i madlavningen, som bevirker, at vi spiser sundere og med et glad smil på læben. Sommetider er det en mulighed for at finde lige den lille gave, som man gerne vil give, men ikke selv har tænkt på, vil være velkommen hos modtageren.

Og nej, derfor skal du ikke have dårlig samvittighed over at have spenderet på husholdningen derhjemme. Du skal tænke på, hvor meget mere det, du har brugt på de få produkter, vil give dig i længden: Bedre oplevelser i køkkenet og under måltiderne. God samvittighed, fordi du faktisk huskede værtindegaven. Et gladere liv med kvaliteten, du gerne vil give din familie. Smid derfor alle tankerne om at skulle i forsvarsposition over at have brugt penge i dag væk. Vær glad for, at du brugte muligheden, som isenkram udsalget gav dig.

Back to Top